Pages

Wednesday, November 3, 2010

Standard Box

Ok bekas putih kat bawah ni adalah standard box bila mana anda beli cupcakes,dalam kotak putih itu lah cupcakes anda diletakkan....

Transparens box ni khas untuk hantaran,siap dgn ribbonnye skali...
**ini adalah permintaan customer...nak letak dlm bekas ni dah siapkan ribbonnye
*dan customer ini request buat mcm orderye yg 1st ,yaitu hantaran pertunangan kezennye...
**inilah hasil nya..dah Ms Ummie Kalsom kita ni puas hati...tq!

Standard Box untuk 25pcs

Standard Box cupcakes untuk 16pcs cupcakes :)

**tapi kalau dipasaran kotaknye dah berubah ,so sy pun akan ubah sama... :)




Bekas Cupcakes

Assalamualaikum...
ini adalah contoh bekas cupcakes....
boleh digunakan any occasion....Add Image
Dome Casing ni selalunya digunakan masa kenduri...as doorgift
price RM0.30sen setiap satu bekas
Clear Box ni boleh dibuat gift contoh Hari Guru atau apa saja mengikut plan anda
6pcs cupcakes

Clear Box boleh muatkan 4pcs cupcakes :)
**harga bekas ikut harga pasaran
**sebarang pertanyaan boleh aje emel pada saya atau pun boleh terus call..

Monday, November 1, 2010

Red Ladybirdie

Red Ladybirdie for mkn2.....
6pcs untuk Tok Daddy Birthday 1 Nov...
mudahan sehat dan dimurahkan rezeki...

Happy Birthday Kak Ram

31 oct 2010..
Happy Birthday Kak Ram...
kak Ram nk buat doorgift sbb nk bg kat kwn2 officenye..
Choc Moist Cupcakes
20pcs with dome casing...
Tq Kak Ram..semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki....

Monday, October 11, 2010

Minnie Cuppies


Assalamualaikum...
n3 kalini minnie cuppies utk birthday anak jiran...birthday 10.10.10 Iris Najwa<--fuh datenye....
50 minnie choc moist cuppies
with swirl buttercream + mini cadburry choc bar <--standard design for minnies cc eh...

Friday, October 1, 2010

Kenduri Kawen Doorgift

n3 kali ini order from Wawa- Cikgu Beauty Giatmara Prima
50pc Choc Moist Cupcake
theme : merah putih
: doorgift
tq very much eh wawa.....jgn lupa mai amek kat umah mlm ni tau....

Wednesday, September 29, 2010

GiatMara Bukit Gelugor Open House 2010

Assalamualaikum...
sempat siapkan cuppies untuk Majlis Open House Giatmara Bukit Gelugor
29 Sept 2010
Flavour : Choc Moist Cupcake
Filling :- crushed Oreo & On Top with Oreo
25pcs / (L)
**yg bekas tu sdn bhd punye...( tq mama....)

Tuesday, September 28, 2010

Selamat Pengantin Baru Arif & Fieqah

Assalamualaikum...
order kalini from Ummie (repeat order ) untuk hantaran perkahwinan cousinnye...
"Selamat Pengantin Baru"
25pcs cupcakes
flav: vanila + bluberry filling...
Add : kotak hantaran & accecories
terima kasih ummie...c u next order yeh....

Wednesday, September 8, 2010

Kuih Raya Ku..

assalamualaikum....
fuh...lega rasanya smlm dh edar semua cookies yg diorder....mmg xbyk,cuma 700bj..tp mmg berbaloi dgn pengalaman tuh...sbbnye oven kecik,buat tgh mlm (tunggu anak2 tdo..)
apapun semua dh selesai..xpe...jumpa nxt year...kepada yg order,tq byk2 sbb support sy....
nxt year jgn lupa order lg...insyaAllah..kalau dpt oven beso kita tambah jenis2 cookies lg ye....
"Selamat Hari Raya Aidilfitri"
"Maaf Zahir & Batin"
**pic xsnap..ape ke lupa aku pun xtau...

Wednesday, September 1, 2010

Salam Aidilfitri 1431H


Assalamualaikum...

kesempatan ini TG sekeluarga ingin ucapkan Selamat Menyambut hari Raya Aidilfitri kepada semua rakan2 blogger dan kepada customer yg pernah order cuppies dan cookies....
Maaf Zahir & Batin

Tuesday, August 24, 2010

-:Harga Cupcakes:-

Buttercream Topping Cupcakes
Flav : Choc Moist /Buttercake

5cm ( W, top diameter ) x 3cm (H) (2 oz souffle cup) (S)
16 pcs @ From RM 38
25pcs @ From RM 60

5.5cm (W, top diameter) x 3.5cm (H) (2.5oz souffle cup) (M)
16pcs @  from RM40
25pcs @ From RM60



Red Velvet With Cream Cheese Cupcakes
( 2oz souffle cup  ( S) )
 16pcs @ RM 50
25 pcs @ RM75


Carrot Walnut with Cream Cheese Cupcakes
(S)  : RM2.40 (minimum order 25 pcs)
(M)  : RM4.00 ( minimum order 16 pcs)



Noted :-
**harga berlainan untuk HANTARAN (negotiable..)
**bergantung pada design 

********************************************************************

Mini Cuppies 
49pcs @ RM55
-one flavour only
- souffle cup 1oz
-one design only - swirl buttercream/white grass




*******************************************************************

Doorgift
**Paperliner
**Flav : sponge cake
** RM 0.40 (minimum order 100pcs )


Harga Tambahan :-

** Add RM0.30 per pcs for filling (blueberry,choclate etc.....)
** Add RM23.00 per set of cupcakes for edible image (skali duit postage order edible)

**Add RM 15.00 per set readymade adible image (beli kat kedai kek)
**Add RM0.30 per Dome container

******************************************************************
** nak letak buah strawberry?boleh...ni harganye...

16pcs @RM45
25pcs @ RM65


**untuk design tambahan sila contact saya
**sebarang deco,boleh sembang²....
SEBARANG PERTANYAAN BOLEH E-MAIL/ CALL TERUS



Wednesday, August 4, 2010

Elmo Cupcakes

Salam 1 Malaysia....n3 utk kalini order from ENglish Society SMK Bertam Indah,Kepala Batas khas utk hari kantin kat skolah nye...

100pcs / L size
Deco :- Elmo Smiley ( Buttercream)
Flavour :- Orange & Vanilla
Filling :- Choc Chips & Bluberry
Additional:- Dome Casing


TQ very much ye..nnt order lagi :)

Monday, July 19, 2010

Hantaran dari Ummie Karim

Salam....

ha..kalini hantaran ke-2 yg telah diorder oleh Ummie Karim, Gelugor...sepatutnye dia nk dtg kerumah dgn bekas hantaran yg dia buat sendiri,tp malangnye xmuat...(nxt time TG kena buatlah siap deco bekas hantaran cupcakes)...last menet gak plan bertukar....ummie just dtg amek kat spital Glenegales ( mcm silap heja je..) sbb my FIL ade checkup kat sana......so inilah hasilnya....
Theme :- Maroon
16pcs untuk hantaran
M size
4pcs tuk mkn2.. :)

Friday, July 9, 2010

Pokodot Pokodot


cuppies yg ni pulak utk makan-makan..sempoi suda.....
20pcs

Gift Box




cuppies ni pulak untuk nana...semua ada 2 set....Jumaat 9 July hari nana akad nikah.....Selamat Pengantin Baru!

Cupcakes Pink-Cream


assalamualaikum...
this time order from Yana sempena Hari pertunangannya esok (Sabtu 10July)..Yana nk deco
yg simple je dgn pilihantheme pink-cream....ok Yana enjoy the cuppies yea....
Tq...
16pc/ S size
Theme :- pink cream yellow

Friday, July 2, 2010

Tempahan Untuk Raya Dah Boleh


assalamualaikum...
Tempahan utk raya dah boleh....

Ibu Homemade Maruku

1kg @ RM20
500g @ RM10
250g @ RM5

Bonda Crunchy Waknut Choc Chips

50pcs @RM21

Thursday, June 17, 2010

Hari Raya Aidilfitri 09


cupcake ni dah lama,pic 2009...sy buat ni sj bg kawan2 n family sempena raya aidifitri thn lepas...kot berminat nk bg gift pun boleh..( bwk time ziarah sanak saudara...)......pic ni pun sy amek dlm fb...nak carik koleksi cupcake xjumpa pulak foldernye...so ini je lah ... :)
ada 5set semuanye...1 set tu 6biji..semua 30pcs

Tak lama lagi nak Pose...

Assalamualaikum....
lama xupdated blog ni.....sebok dgn kelas,anak2....puasa pun dh nk dekat...so ade sesapa yg berminat nak order cupcakes for mkn2, for even nk sambut pose...birthday...kenduri....raya...bolehlah order ye.....
tempahan masih dibuka....
jgn segan segan ye.....diskaun tuk raya ade!!!!%%%%%%%
pstt!!! kawan2..kalo kenkawan dok jauh,tp nk order cupcake then hantar kat umah tertentu pun boleh ye....xpe...order jauh,yg nk terima area dekat..BOLEH aje....

Monday, May 10, 2010

Mother's Day

assalamualaikum...
kalini sy dpt tempahan dari yana 25pcs yg nak dihadiahkan pada mama dia sempena Mother's Day 9 Mei 2010 semlm....dia mtk theme pink...so sy dgn happy add choc chips and blueberry filling...seronok buat cupcakes haritu...lagi seronok tgk pic mama dia happy!
Happy Mother's Day to all mums in the world.....
miss n luv u mak...emmuuahhh!!!
Happy je Aunty ni anak2 buat party lagi....


Tq again eh.........
ps:- pic aunty tu akak songlap dr FB u yana...hehe
25pcs @ S size

Wednesday, May 5, 2010

Doorgift Pink Putih

assalamualaikum...
ini adalah my 1st time order 200bj from my SIL khas untuk majlis perkahwinan dia pada 1st Mei 2010 haritu....TQ very much
Selamat Pengantin Baru to Fiza & Nizam
ni antara hasilnya 200biji cuppies
..



nak letak dlm tray cantik xde,so tudung periuk pun jadik lah...hahaha..cute pe...




ha..ni pulak Nurul a.k.a Yun...anak Kak Maziah sebelah umah je....sib ade dia..tq dik..nxt time kakak ajar deco pulak eh....free je blajo...


ni separuh aku dh topping kan...sume puteh dah itu yg bride nak...yg bawah ni pulak cuppies yg masih togel..hahahaha......dlm bakul tuh pun boleh..asalkan ade tempat yg selamat


apepun tepong enjoy doing dis even xtdo malam....xpe..hati gumbira melihat hasilnya...congrats to my self sbb telah berjaya...Alhamdulillah
 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space