Pages

Thursday, June 17, 2010

Hari Raya Aidilfitri 09


cupcake ni dah lama,pic 2009...sy buat ni sj bg kawan2 n family sempena raya aidifitri thn lepas...kot berminat nk bg gift pun boleh..( bwk time ziarah sanak saudara...)......pic ni pun sy amek dlm fb...nak carik koleksi cupcake xjumpa pulak foldernye...so ini je lah ... :)
ada 5set semuanye...1 set tu 6biji..semua 30pcs

Tak lama lagi nak Pose...

Assalamualaikum....
lama xupdated blog ni.....sebok dgn kelas,anak2....puasa pun dh nk dekat...so ade sesapa yg berminat nak order cupcakes for mkn2, for even nk sambut pose...birthday...kenduri....raya...bolehlah order ye.....
tempahan masih dibuka....
jgn segan segan ye.....diskaun tuk raya ade!!!!%%%%%%%
pstt!!! kawan2..kalo kenkawan dok jauh,tp nk order cupcake then hantar kat umah tertentu pun boleh ye....xpe...order jauh,yg nk terima area dekat..BOLEH aje....
 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space