Pages

Wednesday, November 3, 2010

Standard Box

Ok bekas putih kat bawah ni adalah standard box bila mana anda beli cupcakes,dalam kotak putih itu lah cupcakes anda diletakkan....

Transparens box ni khas untuk hantaran,siap dgn ribbonnye skali...
**ini adalah permintaan customer...nak letak dlm bekas ni dah siapkan ribbonnye
*dan customer ini request buat mcm orderye yg 1st ,yaitu hantaran pertunangan kezennye...
**inilah hasil nya..dah Ms Ummie Kalsom kita ni puas hati...tq!

Standard Box untuk 25pcs

Standard Box cupcakes untuk 16pcs cupcakes :)

**tapi kalau dipasaran kotaknye dah berubah ,so sy pun akan ubah sama... :)




Bekas Cupcakes

Assalamualaikum...
ini adalah contoh bekas cupcakes....
boleh digunakan any occasion....Add Image
Dome Casing ni selalunya digunakan masa kenduri...as doorgift
price RM0.30sen setiap satu bekas
Clear Box ni boleh dibuat gift contoh Hari Guru atau apa saja mengikut plan anda
6pcs cupcakes

Clear Box boleh muatkan 4pcs cupcakes :)
**harga bekas ikut harga pasaran
**sebarang pertanyaan boleh aje emel pada saya atau pun boleh terus call..

Monday, November 1, 2010

Red Ladybirdie

Red Ladybirdie for mkn2.....
6pcs untuk Tok Daddy Birthday 1 Nov...
mudahan sehat dan dimurahkan rezeki...

Happy Birthday Kak Ram

31 oct 2010..
Happy Birthday Kak Ram...
kak Ram nk buat doorgift sbb nk bg kat kwn2 officenye..
Choc Moist Cupcakes
20pcs with dome casing...
Tq Kak Ram..semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki....
 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space