Pages

Tuesday, October 23, 2012

Hello Kitty Cake untuk Qaseh

Alhamdulillah.....dapat jugak ummi kotakan janji ummi buatkan cake utk birthday gurl Qaseh Umairah....
setiap kali baking order,sure baby akan tanya
 : ummi, cake elo titi baby ka?
 : eh bukan....ini org punya...nnt ummi buatkan ye....
: oh......( terus berlalu...)

*bukan sengaja tangguhkan...tp nk surprisekan si anak masa birthday dia.....
*masa baby nnmpk ummi bwk kek dia melompat dan kata
  "yeay!! cake elo titi baby!! cake elo titi baby!"

layan gambo ye....
birthday Qaseh yg di celebrate lambat..belated lah ye..

abah yg sgt sporting siap tlg tutup lampu dan cover line sementara saya nk bwk kek keluar dr bilik :)



Strawberry Sponge Cake

Wedding Cake




Assalamualaikum...... kalini kita ade new product secara rasminye boleh terima order dah utk wedding cake/hantaran......(buttercream sahaja)
Harga bermula dari RM100
segala hal boleh kita bisik².....


Pakej A ( RM350 ) ( 2 tier )
* boleh gunakan tiang atau berasingan
* chocolate moist cake/ buttercake
*buttercream
* size 10" inch cake ( bahagian bawah )
* size 7" inch cake ( bahagian atas )
* cake tier ( sewa )

Cake Tier : hanya boleh pinjam selama 3 hari sahaja. Deposit RM100 dikenakan. Setelah kembalikan cake tier tanpa sebarang kerosakan deposit akan dipulangkan. Caj akan dikenakan jika cake tier dihantar melebihi dari  3hari.

Pakej B
*cake tier
* Sponge cake
* flavour boleh dipelbagaikan.. vanilla, oren, strawberi, coffe, pandan dll 
* size 10" inch cake (bahagian bwh)
*size 7" inch ( bahagian atas )
*cake tier (sewa )
Sponge Cake : 
2 tier /Buttercream /RM 190
  2 tier/ 16pc cupcakes/buttercream/ RM250
: 3 tier / Buttercream / RM 250





kalau nk belajar boley klik link ni....


Wedding Cake Pn Aryana Suhaimi

Assalamualaikum.........salam sejahtera.....
order kalini Kek Kawen....tuan punya badan kata tema pink biru...jenuh fikir apa lah based nak guna ni...kebetulan bila hantar kek skali tgk pengantin pakai based biru....sikit² pink...so xde lah tenggelam cake tuh bila time potong cake kan....apapun terima kasih banyak²......


xletak bunge kecik....


dah letak munge kecik²...


*Strawberry Sponge Cake
* Buttercream +Sugar Flower





Tuesday, October 9, 2012

Happy Birthday Iris!

Assalamualaikum....
kalini order dari jiran saya Nana...buat besdei kek utk anaknye iris yg ke 3 ,skali lah dgn suaminye.....
Theme : Upin & Ipin
Topping : Buttercream
Sponge Cake






 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space