Pages

Monday, December 31, 2012

Tutup Kedai

Assalamualaikum....
 ADC akan Closed Order pada  
6-8 November 2012 ( Urusan Kerja ) 
30 Nov hingga 1 Dec 2012 ( Family Day )
7 hingga 9 Dec 2012 ( urusan RASMI )
29,30 & 31 Dec 2012 ( family trip )

segala tempahan masih boleh terima asalkan pick up date bukan pada tarikh² tersebut...
 terima kasih :)


Wednesday, December 26, 2012

Chocmoist Cake

ini teknik baru ye....cantik sgt...


saya suka...saya suka....

Black Beauty Choc Cheese Layered Cake

Assalamualaikum....
Order last week dari kawan saya yg nak bawak ke Shah Alam utk mkn² dan set cupcakes utk buat hantaran (nak letak dlm cupcks stand)



Black Beauty CHoc Cheesse Layered Cake

cupcakes yang nak dibuat hantaran



Wednesday, December 19, 2012

CM Cupcakes Hantaran Kak Maz

Alhamdulillah....selesai 1 order mlm td....
Repeat order dari Kak Maz ( Maybank Gelugor)....nak balik Kuala Nerang rasanye...nak buat hantaran....tak payah tulih²...

apa saja deco,color tak kisah...

16 pcs CM cupcakes untuk hantaran

saya kan suka snap² pic manyak²


xtra 9pcs...katanya nnt ade yg ngadung tu teringin pulak ha...bikin xtra....makanye 25pcs...
deco sama...sbb nnt tak sama kalau terigin yg mcm hantaran tu dah tak aci kan?

sticker baru...tu..tu...yg bulat tu...

credit tu http://eybizzdesign.blogspot.com/2012/12/blog-post_11.html

Rich Chocolate Moist Cake

Adudududu...ni produk baru...sgt lah moistnye...cuma xsempat nk amek yg penuh sebijik.....
tinggal yg ini je....kalau nk cuba boleh order :)....nnt kita kuarkan secara official yek!


20th Anniversary...

Alhamdulillah....dah 20 thn usia perkahwinan Aunty saya.....so order kalini 35 pcs Red Velvet Cupcakes with edible....saya bg idea,letak pic dr awal kahwin hinggalah skrg....so tgk² lah....


35pcs Red Velvet Cupcakes + Edible Image
Anniversary Date : 121212


kebetulan birthday may Aunty Ros 5 Dec, my Bro Masri 8 Dec....
bikin skali sebiji RV Cake with cream cheese....
yg simboliknye.... roses for my aunty
goal keeper+tiang gol for my Masri

12 12 12


snap dari atas.....


semoga Allah panjangkan umur dan dimurahkan rezeki kalian anak beranak :) dan berbahagia selalu.

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space