Pages

Monday, May 10, 2010

Mother's Day

assalamualaikum...
kalini sy dpt tempahan dari yana 25pcs yg nak dihadiahkan pada mama dia sempena Mother's Day 9 Mei 2010 semlm....dia mtk theme pink...so sy dgn happy add choc chips and blueberry filling...seronok buat cupcakes haritu...lagi seronok tgk pic mama dia happy!
Happy Mother's Day to all mums in the world.....
miss n luv u mak...emmuuahhh!!!
Happy je Aunty ni anak2 buat party lagi....


Tq again eh.........
ps:- pic aunty tu akak songlap dr FB u yana...hehe
25pcs @ S size

Wednesday, May 5, 2010

Doorgift Pink Putih

assalamualaikum...
ini adalah my 1st time order 200bj from my SIL khas untuk majlis perkahwinan dia pada 1st Mei 2010 haritu....TQ very much
Selamat Pengantin Baru to Fiza & Nizam
ni antara hasilnya 200biji cuppies
..



nak letak dlm tray cantik xde,so tudung periuk pun jadik lah...hahaha..cute pe...




ha..ni pulak Nurul a.k.a Yun...anak Kak Maziah sebelah umah je....sib ade dia..tq dik..nxt time kakak ajar deco pulak eh....free je blajo...


ni separuh aku dh topping kan...sume puteh dah itu yg bride nak...yg bawah ni pulak cuppies yg masih togel..hahahaha......dlm bakul tuh pun boleh..asalkan ade tempat yg selamat


apepun tepong enjoy doing dis even xtdo malam....xpe..hati gumbira melihat hasilnya...congrats to my self sbb telah berjaya...Alhamdulillah
 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space